
سردار جعفری افزود: در پی وقوع سرقت یک محموله پودر آلومینیوم و نبود ثبت و فقدان اطلاعاتی از ماهیت و یا آثاری از سرقت محموله در سیستم، پیگیری ویژهی این موضوع در دستور کار کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی هرمزگان قرار گرفت.
وی تصریح کرد: کارآگاهان طی بازبینی تمامی اوراق و مدارک مرتبط با تخلیه محموله از یک کشتی چینی دریافتند سارقان این محموله را از اسکله خارج کرده و در استانهای مرکزی کشور فروختهاند.
وی با بیان اینکه با اقدامهای اطلاعاتی و فنی به عمل آمده شبکه گستردهای از سارقان و خریداران اموال مسروقه در ۲ استان مرکزی کشور و شهرستان بندرعباس شناسایی شدند، ادامه داد: ماموران با اقدامهای عملیاتی صورت گرفته و با اخذ نیابت قضایی به ۲ استان مرکزی در کشور در چند عملیات جداگانه و ضربتی ۱۸ سارق و مالخر محمولههای پودرآلومینیوم را دستگیر و به بندرعباس منتقل کردند.
وی گفت: متهمان در بررسیهای صورت گرفته، ضمن اعتراف به جرم ارتکابی به مراجع قضایی معرفی و با قرار مناسب روانه زندان شدند.
این مقام انتظامی اظهار داشت: موارد استفاده این پودر در صنعت پزشکی و داروسازی، تولید شمش و ورق آلومینیوم، تولید انواع مواد آتش بازی، تولید لوازم خانگی و صنایع آرایشی است.
این خبر در حالی منتشر شده که مشخص نیست این سرقت خاص و بی سابقه در هرمزگان، چگونه انجام شده است.
علاوه بر امکانات و تجهیزات خاصی که برای تخلیه و بارگیری این حجم از پودر آلومینا مورد نیاز است، انتقال آن نیز به حداقل ۱۱۰ دستگاه کامیون ۱۰ تن یا بیش از ۲۰ تریلر کمرشکن به ظرفیت ۵۵ تن (که حداکثر ظرفیت جابجایی جاده ای کالاست ) نیاز دارد که هر کدام یک محموله ترافیکی با مجوزهای جداگانه است.
با توجه به مسائل یاد شده که بخشی از ابهام ها و پیچیدگی های این پرونده است، انتظار می رود مقامات انتظامی و قضایی طی روزهای آینده اطلاعات تکمیلی درباره همکاران احتمالی این سرقت در رده های مختلف و چگونگی عملیات تخلیه، خروج و انتقال و عبور آن از استان های مختلف تا رسیدن به ۲ استان در مرکز کشور ارائه کنند. |