گروه خبري : هرمزگان در فضای مجازی
تاريخ انتشار : 1400/04/03 - 23:43
كد :3512
سرنوشت سردرگم تالار فرهنگی بندرعباس/ برای ادامه ساخت تالار، حکم قضایی قطعی داریم
خبر هرمزگان- دادستان انقلاب و عمومی مرکز استان در جدیدترین اظهار نظر خود درباره تالار فرهنگی نیمه تمام بندرعباس به خبرگزاری ایسنا گفت: « دستگاه قضایی و رئیس کل دادگستری هرمزگان بههیچوجه اجازهٔ ساخت و ساز در حریم دریا را نخواهند داد و تالار فرهنگی بندرعباس هم به همین دلیل متوقف شده و اجازه هیچگونه ساخت و سازی در حریم دریا را نخواهیم داد.»

اما به فاصله اندکی از این اظهار نظر یک مقام مسئول در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: حکم قضایی قطعی (غیر قابل تغییر و اعتراض) برای ادامه ساخت تالار فرهنگی داریم.
این مقام مسئول روز پنجشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبر هرمزگان اظهار داشت: به دنبال پیگیری های حقوقی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و پس از جلسات متعدد با مسوولان استان، در نهایت پرونده به مرجع قضایی ارجاع و حکم قطعی مجوز احداث این بنا صادر شد.
وی اضافه کرد: اداره کل فرهنگ و ارشاد استان که پیشتر با رای کمیسیون ماده ۱۰ مبنی بر وقوع تخلف این پروژه در حریم ۶۰ متری روبرو شده بود و حکم به تخریب این بنا نیز صادر شد، رشته اقدامات گسترده ای را به منظور صیانت از این بنای فرهنگی که با صرف هزینه ۱۵ میلیارد تومان نیمه تمام مانده بود در دستور کار قرار داد که در نهایت با رای قطعی قضایی موفق به دفاع از ادامه کار پروژه شد.
۵۰۰ میلیون تومان پول پروانه ساختمان دادیم
به گفته وی سرانجام با صدور رای دادگاه و ارائه آن به شهرداری، اداره کل ارشاد استان حدود ۵۰۰ میلیون تومان جریمه نداشتن پروانه ساخت را پرداخت کرد و هم اکنون صدور پروانه جدید با ارائه نقشه ها و سایر مستندات و به پشتوانه همان حکم قضایی قطعی در حال انجام است.
وی همچنین گفت: با توجه به صدور رای قطعی و انجام مقدمات از سرگیری مجدد این پروژه، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مبلغ ۱۰ میلیارد تومان بودجه برای تکمیل این طرح در سال جاری در نظر گرفت که این موضوع نیز بدون ارائه مجوز قضایی قطعی امکان پذیر نبود.
به گفته این مسئول؛ تالار فرهنگی بندرعباس به دلیل مشکلات یاد شده، (شروع ساخت و ساز بدون پروانه ساختمان و واقع شدن در حریم ۶۰ متری دریا) با تاخیر چند ساله، پس از رفع موانع قانونی، هم اکنون در آستانه از سرگیری عملیات اجرایی است.