گروه خبري : هرمزگان در فضای مجازی
تاريخ انتشار : 1400/04/21 - 23:52
كد :3537
آگهی فروش شهاب سنگ 500 میلیارد تومانی بندرعباسی در دیوار
خبر هرمزگان- آگهی فروش یک شهاب سنگ که ادعا شده محل برخورد آن با زمین در بندرعباس بوده، سر از سایت دیوار در آورد.

آگهی کننده بر این قطعه سنگ حدود نیم کیلویی ، 500 میلیارد تومان قیمت گذاشته و مدعی شده است که فیلم لحظه برخورد این شهاب سنگ با زمین را نیز دارد.
در این گونه آگهی ها استناد به گواهیهای یا مدارکی منتسب به بالاترین سطوح نهاد آموزش عالی از شگفتی هاست.
سوداگران این داد و ستد غریب، در دست و پا کردن شناسنامه و مدرک شناسایی از دانشگاههای پراعتبار کشور یا حتی از سازمان زمین شناسی قابلیتی به چشم آمدنی دارند و در این راه گویا بی توفیق هم نبوده اند.
اما در تامل در باب این تجارت نامعمول و نادر آنچه که بیش از همه ذهن را عوض به کنکاش وا میدارد بها و قیمتی است که اصحاب این حرفه بر کالای خود میگذارند.
البته برای عدهای از این تاجران پر هنر شیوه کار این است که بگویند نرخ اعلامی بسیار کمتر از بهای واقعی شهاب سنگ است و از سر ناداری و به ضرورت چنین قیمتی را بر این کالای نایاب پر ارزش گذاشته اند.