امروز
گروه خبري : هرمزگان در فضای مجازی
تاريخ انتشار : 1400/06/07 - 20:25
كد :3609

کارنامه را تا نکن

خبر هرمزگان- استاندار هرمزگان در اولین نشست وزیر جدید کشور با استانداران، اسب خود را زین کرد و در بیان دستاوردهای خودنوشته سنگ تمام گذاشت.

فریدون همتی در این برنامه بدون اشاره به این که ویروس کرونای دلتا نخستین بار در غرب هرمزگان شناسایی و ثبت شد و به سرعت سراسر کشور را درنوردید، در ادعایی ملی، آمادگی استان برای واردات ۱۰ میلیون واکسن و توزیع رایگان آن را اعلام کرد.

 ایشان در حالی که هنوز ۲۰ روز هم از کنار رفتن دولتی که ایشان را چهار سال به عنوان زمامدار استان نگاه داشت نگذشته گناه وارد نشدن واکسن از مبداء هرمزگان را به گردن وزیر نمکینی انداخت که کمتر از دو ماه قبل با او در همین استان شربت شیرین می خورد.

غافل از این که حتی در صورت صحت این فرض، باز هم این افتخاری برای استاندار نخواهد بود، همانگونه که همه واردات دارو توسط شرکت های خصوصی مستقر در تهران ربطی به استاندار پایتخت ندارد و به حساب او نوشته نمی شود و نمی توان مانند پروژه های بخش خصوصی در هفته دولت آنها را با قیچی دولتی افتتاح کرد و کنار آنها عکس یادگاری گرفت.

وی در ادامه تشریح کارنامه خودنویس اظهار داشت: " توانستیم ۳۰۰ تخت بیمارستانی را در محل نمایشگاه بین المللی بندرعباس در کمتر از ۱۰ روز با همه امکانات و تجهیزات لازم برای مقابله با بحران احتمالی آماده کنیم که امکان افزایش ظرفیت تا هزار تخت بیمارستانی در این مرکز پشتیبان کووید ۱۹ وجود دارد."

همتی البته توضیح نداد منظور از "همه امکانات و تجهیزات " چیست و آیا این مرکز به عنوان مثال به سی تی اسکن و آزمایشگاه و اورژانس مجهز است؟

بدیهی است اقدام ایشان در شرایطی که شنیده می شود در برخی استان ها بیماران در راهروها می خوابند کار کوچکی نبوده و در جای خود قابل تقدیر است اما با بزرگنمایی و معرفی کردن آن به عنوان مرکزی با "همه تجهیزات و امکانات" حلاوت صداقت را از بین برد.

اولین پرسشی که بعد از شنیدن این گزارش به ذهن می رسد این است که اگر استاندار هرمزگان می تواند ظرف ۲ هفته بیمارستانی ۳۰۰ تختخوابی" با همه امکانات و تجهیزات" راه اندازی کند، چرا ساخت بیمارستان ۵۳۱ تخت خوابی بندرعباس باید بعد از ۱۲ سال همچنان پا در هوا بماند و در دوران چهارساله ایشان هم به پایان نرسد؟

البته طبیعی است که استاندار هرمزگان تلاش کند با ارائه چنین کارنامه ای خود را مدیری کارآمد نشان دهد که نباید توانمندی هایش در دولت جدید نادیده گرفته شود اما تا زدن کارنامه برای پنهان کردن نیمه سیاه این نامه نیز جایز نیست.

تردیدی نیست پنهان کردن این حقیقت از وزیر کشور که در میان ادعا های توسعه و پیشرفت و امنیت هرمزگان و رشد شاخص های کلان، بر اساس پایش داده‌های تجمیع شده پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان، هرمزگان به عنوان سومین استان فقیر کشور معرفی شده است، پایه های صندلی مدیریت را محکم نمی کند.

 صحبت نکردن از رسیدن شاخص فلاکت در هرمزگان(بر اساس گزارش بهار امسال ) به بالای ۵۰ درصد هم نردبان محکمی برای ادامه صعود نخواهد بود.

البته بعید است وزیر جدید کشور نداند در حالی که نرخ بیکاری ۲۰ استان کشور در فصل بهار امسال تک رقمی شد، باز هم بالاترین نرخ بیکاری و همچنین بیشترین تورم به هرمزگانی رسید که بزرگترین سهم را از صنایع ملی دارد، اما چه بسا شنیدن آن از زبان استاندار می توانست قبولی حداقلی در آزمون راستی آزمایی باشد.

واقعیت این است که هرمزگان با چنین شاخص های مستندی که حاصل مدیریت ضعیف و شعاری است، نمی تواند برای فریدون همتی سکوی پرتاب و نردبان ترقی مناسبی به شمار آید و شاید بهتر باشد همت خود را جای دیگری خرج کند و بختش را جایی خارج از دولت بیازماید....

 
 

 
 با پیوستن به کانال جدید،همچنان با ما همراه باشید.
در کانال جدید می توانید اخبار، انتقادات و پیشنهادهای خود را برای شورای سردبیری خبرهرمزگان ارسال نمایید.
لینک پیوستن به کانال جدید خبر هرمزگان:
 
نظرات كاربران :
 
 
آخرین اخبار
جوجه‌ریزی ۸.۹ میلیون قطعه‌ای در هرمزگان؛ تولید به ۱۵ هزار تن رسید کلاهبردار فراری بازار طلای بندرعباس دستگیر شد رییس کل دادگستری: کدینگ کرمان، بار مضاعف بر شبکه توزیع سوخت هرمزگان تحمیل کرده است پیدا شدن ۱۰ صیاد مفقود شده بندرلنگه‌ای؛ ۳ صیاد همچنان مفقود هستند چهار شهید و ۵۰ مجروح در حمله آمریکا به عروسی در کوهستک جابجایی برخی واحدهای آموزشی کیش برای سال تحصیلی جدید آغاز تعویض کولرهای پرمصرف در جزیره هرمز خط هوایی بندرعباس ـ دبی دوباره برقرار می شود ادامه پس لرزه های خبر جنجالی مدیر پالایشگاه ستاره خلیج فارس/ تایید استانداردهای ملی و بین‌المللی برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شاخص فلاکت در هرمزگان سه رقمی شد/ رتبه چهارم افزایش نرخ فلاکت یک "دمت گرم " مردمی به هزار تبریک تکراری می ارزد محدودیت تردد در تونل شهید میرزایی تا ۳۰ آبان رئیس کل دادگستری: عرضه بنزین در بندرعباس بدون محدودیت از سر گرفته شد هرمزگان در آماده‌باش «ال‌نینو»؛ پاییز پربارش در راه است استاندار: حمله به محله «چاه‌تنگو» قشم نشانه استیصال دشمن است/ شهادت ۳ عضو یک خانواده قشمی نجات طلای نارنجی هرمزگان با تثبیت برند جهانی نماینده مجلس: استاندار هرمزگان پیگیر ۸۵ لیتر بنزین مازاد بود اما دولت هنوز نپذیرفته محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های هرمزگان در ایام اربعین اعلام شد فاجعه در بندرعباس؛ ۶ کشته در آتش‌سوزی منزل مسکونی استاندار: تردد در تمام محورهای مواصلاتی هرمزگان برقرار است وقتی راه، آب و ریل هرمزگان هدف قرار گرفت هرمزگان از لیست خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده برق خارج شد ادامه حملات نیروهای متجاوز آمریکایی به هرمزگان/ ۸ شهید و ۱۹ مجروح پنتاگون در برابر حقیقت میناب؛ سانسور به جای پاسخگویی توقیف کامیون با راننده ۱۰ ساله در هرمزگان کشف ۲۰ هزار ماینر غیرمجاز در هرمزگان شهادت یک مدیر هرمزگانی در حمله آمریکا به جزایر استان بمب های بنزینی در خیابان های بندرعباس/ سکوت مسئولان تا فاجعه رجاییِ دوم اعلام رسمی آغاز خاموشی های برق در هرمزگان منبع آگاه در استانداری: حمله جدید آمریکا به برخی نقاط استان هدف‌گذاری تعویض ۱۰۰ هزار کولر فرسوده در هرمزگان تشییع پیکر شهدای حمله تروریستی رژیم آمریکایی صهیونی به ایران حضور میلیونی و بی‌نظیر برای تاریخ سازی بدرقه آقای شهید پلنگ به گله زد توضیحات مدیرکل دامپزشکی در مورد پرونده امحای گوشت های فاسد فرودگاه بندرعباس بازگشایی شد معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه بر اثر سانحه رانندگی درگذشت شکست رکورد جابه‌جایی کالا در هرمزگان اهدای اعضای جوان هرمزگانی، زندگی را به سه بیمار بازگرداند برقراری مجدد پروازهای فرودگاه کیش محکومیت مدیرعامل وقت یک شرکت دولتی مرتبط با حوزه سوخت آغاز طرح تردد خودروهای پلاک منطقه آزاد کیش و قشم در استان هرمزگان هرمزگان در تکاپوی برداشت ۳۰۰ هزار تن لیموترش/ رودان همچنان پیشتاز هرمزگان تورم در هرمزگان از 100 درصد عبور کرد اظهارات دادستان درباره گوشت های جنجالی: ادعای دستبرد از سوی شهرداری است/ ما تکذیب می کنیم ۷۷ درصد حجم سدهای هرمزگان پُر شد تخریب ۸۸ مدرسه و شهادت ۱۴۹ دانش‌آموز و معلم هرمزگانی راه‌یابی ۸۲ دانش‌آموز هرمزگانی به مرحله دوم المپیادهای علمی کشور شهادت ۲۶۱ نفر در حملات دشمن به هرمزگان/ ۱۷۵ نفر زن و کودک مشاهده آرشیو
  • پر بازدیدترین ها
  • پر بحث ترین ها
تمامي حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به خبر هرمزگان است و استفاده از مطالب، با ذکر منبع بلامانع است.