گروه خبري : هرمزگان در فضای مجازی
تاريخ انتشار : 1400/07/19 - 23:44
كد :3666
تودیع و معارفه بی حاشیه نمی شود
خبر هرمزگان– آیین تودیع و معارفه استانداران قدیم و جدید هرمزگان هم برگزار شد و سکان استان از مرد ایلامی ستانده و به دست دوستی بختیاری سپرده شد.

اما این برنامه هم همچون دیگر برنامه هایی در این سطح، خالی از حاشیه نبود، حاشیه هایی که بخشی از آن پیش از مراسم با قهر نمایندگان شروع شد و با حضور تمام قد هر پنج نماینده در برنامه ختم بخیر شد.
البته آنگونه که رییس مجمع نمایندگان استان در سخنرانی اش مدعی شد این آشتی کنان برای استاندار جدید بی خرج هم نبوده و به احمد مرادی قول داده نیرویی از خارج استان با خود نیاورد.
در حقیقت نقل قول دقیق تر این بود که رییس مجمع نمایندگان استان و چهار نماینده دیگر در دیدار با مهدی دوستی، آوردن نیرو از خارج استان برای مدیریت بخش های مختلف را اجحاف در حق بومی ها دانسته اند و استاندار جدید هم پذیرفته است.
اما هدر رفتن بخش قابل توجهی از وقت سخنرانی احمد مرادی برای پاسخگویی به توییت یاسر حزباوی هم از نکاتی بود که می توان گفت از حاشیه به متن مراسم کشیده شد.
رییس مجمع نمایندگان استان هر چند اسم حزباوی را نیاورد اما با ذکر دقیق توییت وی و در واقع با رسم شکل، مخاطب خود را مشخص ساخت و حسابی او را نواخت.
آخرین سخنرانی همتی هم خالی از حاشیه نبود
همتی نه در کلیپ ساخته روابط عمومی اش و نه در سخنرانی اش هیچ اشاره ای به شاخص های مورد اعتراض نماینده ولی فقیه در هرمزگان و نماینده مجلس نکرد و پاسخ نداد آن هرمزگان رنگی و طلایی و رویایی که خود را بانی آن می داند، چرا در صدر جدول فقر و فلاکت و بیکاری کشور است.
اما به جای آن، با شوخی و اشاره نامتعارف و سخیف و دور از شان یک دولتمرد با هموطنان قزوینی، حضار را حسابی خنداند و واپسین شیرین کاری خود را خرج کرد.
البته این شیرین کاری به شرطی شیرین خواهد ماند که شرح شوخی نامتعارفش به گوش مردم قزوین نرسد و نخواهند آش نخورده و دهان سوخته را تلافی کنند...
تعریف های جانانه همتی از دادور مدیرع امل جنجالی پالایشگاه ستاره خلیج فارس که فردا قرار است تخلفات منسوب به وی در کمیسیون انرژی مجلس بررسی شود نیز ادای دین تمام و کمال به مرد نفتی بود که با تقبل هزینه تعمیر و راه اندازی تهویه های سالن مراسم، هوای خنک را به سخنرانان و مهمانان آوینی هدیه داده بود.
اگر از پاسخ ظریف استاندار جدید به همتی در جایی که گفت، صادرات یک میلیون دلاری به معنای توسعه استان نیست(نقل به مضمون) صرفنظر کنیمT می توان گفت دوستی در این آیین هیچ حاشیه ای نداشت و سوژه به دست کسی نداد.
وزیر کشور هم با توجه به خاستگاه قبلی و جایگاه فعلی اش نشان داد اهل هیچ شوخی و مزاحی نیست و از او حاشیه ای در نمی آید...