امروز
گروه خبري : هرمزگان در فضای مجازی
تاريخ انتشار : 1403/11/22 - 21:52
كد :4867

افزایش 16 درصدی درآمد فولاد هرمزگان

خبر هرمزگان- گزارش عملکرد شرکت فولاد هرمزگان با نماد هرمز برای دوره منتهی به 30 دی ماه سال 1403 منتشر شد و بر اساس آن میزان درآمد شرکت فولاد هرمزگان در مدت 10 ماهه امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته با رشد 16 درصدی همراه شده است.

4
به گزارش روابط عمومی شرکت فولاد هرمزگان، عطاالله معروفخانی مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان با اعلام این خبر گفت: شرکت فولاد هرمزگان در مدت 10ماهه امسال، درآمد برابر با 277 هزار و 728 میلیارد ریال داشته است که در مقایسه با 10 ماهه سال گذشته که مبلغ 239 هزار و 170 میلیارد ریال به ثبت رسیده، با رشد 16درصدی همراه گشته است.

به گفته وی، بخش عمده‌ای از میزان درآمد حاصل شده در مدت یادشده از فروش محصول در بازار داخلی به میزان ۱۸۴ هزار و ۲۶۷ میلیارد ریال بوده و مابقی آن از فروش محصولات در بازارهای صادراتی بدست آمده است.

نکته مهمی که مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان به آن اشاره داشت، درخصوص میزان فروش محصول در10 ماهه امسال است؛ چرا که تیم فروش و بازاریابی این مجموعه فولادی، با وجود مشکلات و چالش‌هایی که پیش رو داشتند، توانستند طی مدت 10 ماهه 1403 برابر با 661 هزار و 512 تن اسلب را در بازار داخلی به فروش برسانند. کل فروش داخلی فولاد هرمزگان در این مدت 861 هزار و 791 تن بوده است که در مقایسه با مدت مشابه سال پیش، رشد بیش از 12 درصدی را نشان می‌دهد.

مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان خاطرنشان کرد: در بخش صادراتی نیز شاهد رشد درآمد حاصل از فروش هستیم. به گونه‌ای که مبلغ ثبت شده برای میزان اسلب فروخته شده در مدت 10 ماهه امسال به میزان ۹۳ هزار و ۴۶۰ میلیارد ریال است که در مقایسه با رقم سال گذشته در این مدت که به مقدار ۹۳ هزار و ۲۹ میلیارد ریال به ثبت رسیده، افزایش نزدیک به یک درصدی داشته است.

محدودیت‌های انرژی هم به تولید تختال و هم آهن اسفنجی فشار وارد کرده است

معروفخانی در ادامه سخنانش، درخصوص میزان تولید به ثبت رسیده تا پایان دی ماه سال جاری نیز گفت: به دلیل محدودیت‌های انرژی و ناترازی در این بخش، متاسفانه روند تولید با مشکلاتی مواجه بود؛ چراکه این محدودیت‌ها از ماه‌های ابتدایی امسال شروع شد و با شروع فصل سرما نیز این محدودیت‌ها شدت بیشتری گرفت، به طوریکه موجب شد علی‌رغم ظرفیت بالای شرکت و توانمندی قابل ملاحظه برای تولید و ثبت رکوردهای جدید، میزان تولید اسلب در مدت 10ماهه امسال به عدد یک میلیون و 9هزارو 283تن برسد در حالی که سال گذشته که یک میلیون و 204 هزار و 818 تن تختال تولید کردیم.

مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان ادامه داد: درخصوص تولید آهن اسفنجی نیز شرایط به همین صورت بوده و متاسفانه با محدودیت شدید گاز در نیمه دوم امسال مواجه شدیم. این در حالی است که اگر محدودیت‌های انرژی وجود نداشت یا شدت کمتری به خود می‌گرفت، در زمینه تولید این محصول می‌توانستیم رکوردشکنی‌های نیمه نخست امسال را نیز در نیمه دوم سال هم داشته باشیم. با این وجود، میزان تولید آهن اسفنجی در پایان 10 ماهه امسال به یک میلیون و 391 هزار و 545 تن به ثبت رسیده است.

افزایش قابل توجه بهای برق

معروفخانی درخصوص افزایش میزان هزینه‌های صرف شده برای تامین انرژی که با افزایش قابل توجهی همراه شده و در مقابل میزان مصرف کمتری در مجموعه فولاد هرمزگان به ثبت رسیده گفت: میزان برق تحویلی به فولاد هرمزگان طی 10 ماهی که از سال 1403 گذشت، برابر با یک میلیون و 82 هزار و 109 مگاوات و میزان بهای پرداختی نیز 17 هزار و 469 میلیارد و 585 میلیون ریال بوده است.

در حالی که سال گذشته طی همین مدت یک میلیون و 256 هزار و 837 مگاوات به ما تحویل داده شد که کاهش 14 درصدی نسبت به سال گذشته دارد و بهای آن 6 هزار و 998 میلیارد و 579 میلیون ریال بود و با رشد قیمت 150 درصدی همراه شده است. گاز تحویلی به فولاد هرمزگان طی 10 ماهه برابر با 402 میلیون و 151 هزار و 619 مترمکعب بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 450 هزار و 63 میلیون و 867 متر مکعب به ثبت رسیده با کاهش گاز تحویلی مواجه شده‌ایم. با این حال میزان تولید آهن اسفنجی که از گاز به عنوان خوراک استفاده می‌کند، کاهش قابل توجهی نیافته است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: در صورتی که مشکل ناترازی انرژی در کشور رفع شود، گره تولید در صنعت فولاد باز خواهد شد و شاهد رشد تولید در این صنعت و به ویژه فولاد هرمزگان خواهیم بود؛ چراکه در حال حاضر برای رسیدن به افق چشم انداز تعریف شده برای صنعت فولاد در سال 1404، نیاز به تلاش و همت مضاعفی احساس می‌شود تا بتوانیم به تولید 55 میلیون تن فولاد برسیم و زمینه را برای بالابردن جایگاه صنعت فولاد کشورمان در میان تولیدکنندگان برتر این محصول در جهان هموار سازیم.

 
 

 
 با پیوستن به کانال جدید،همچنان با ما همراه باشید.
در کانال جدید می توانید اخبار، انتقادات و پیشنهادهای خود را برای شورای سردبیری خبرهرمزگان ارسال نمایید.
لینک پیوستن به کانال جدید خبر هرمزگان:
 
نظرات كاربران :
 
 
آخرین اخبار
۷۷ درصد حجم سدهای هرمزگان پُر شد تخریب ۸۸ مدرسه و شهادت ۱۴۹ دانش‌آموز و معلم هرمزگانی راه‌یابی ۸۲ دانش‌آموز هرمزگانی به مرحله دوم المپیادهای علمی کشور شهادت ۲۶۱ نفر در حملات دشمن به هرمزگان/ ۱۷۵ نفر زن و کودک پایان هژمونی آمریکا در جنگ با ایران رهبر معظم انقلاب: متجاوزین تبهکاری که کشور ما را مورد حمله قرار دادند، رها نمی‌کنیم شورای عالی امنیت ملی: ایران آمریکا را مجبور به پذیرش طرح ۱۰ ماده‌ای خود کرد/ اعلام آتش بس دو هفته ای از 19 فروردین شخم زنی پالایشگاه، بنادر و تاسیسات برق حیفا با موشک های ایران ثبات بازار در ایام جنگ/ هیچ مشکلی در تامین کالا نیست هاآرتص: ایران با برگه‌های برنده، آمریکا در بن‌بست تولد ۱۶۸۳ نوزاد سالم در هرمزگان در جنگ تحمیلی توزیع ۳۳۰ تن مرغ گرم و منجمد در هرمزگان انهدام زیرساخت‌های هوایی، پهپادی، تسلیحاتی و محل اختفای ارتش دشمن حمله دشمن به اسکله «بندرپل» در هرمزگان/ ۵ شهید و ۴ مجروح ۲ پیکر دیگر از شهدای مدرسه شجره طیبه میناب شناسایی شد رهبر و پیشوای شیعیان جهان به شهادت رسید/ ۷ روز تعطیلی و ۴۰ روز عزای عمومی وزارت دفاع: وعده صادق ۴ تا شکست کامل دشمن ادامه خواهد داشت تعداد شهدای دبستان دخترانه در میناب به ۱۶۵ نفر رسید بیانیه شورای عالی امنیت ملی ایران پاسخ مدیرعامل توزیع برق به معترضان: محاسبه قبض با تعرفه زمستانی است مترجم هرمزگانی منشور کوروش درگذشت گذشت جای قصاص نشست/ پایان خوش پرونده قتل در بندرکُنگ مقام معظم رهبری: ملّت ایران، دشمن را مأیوس کنید دانش آموزان هرمزگانی چند روز بیشتر مدرسه خواهند رفت زمین گیر شدن ۴۳ خودرو شوتی در هرمزگان آمار فوتی‌های انفجار گاز در بندرعباس افزایش یافت مدیرعامل فولاد هرمزگان: تغییر قوانین برای تسهیل مسیر صادراتی فولادسازان اجتناب‌ناپذیر است دستگیری قاتل مسلح متواری با ۵ فقره قتل در بندرعباس برف زمستانی، روستاهای حاجی‌آباد را سفیدپوش کرد معاون وزیر: فولاد هرمزگان یک مجموعه کاملا فنی و حرفه‌ای در سطوح مختلف است فولاد مبارکه؛ ستون استوار صنعت ایران و تجلی شکوهمند خودباوری ملی معرفی محکومان سه‌شرکت نفتی بزرگ‌ در هرمزگان/ جرم؛ قاچاق سازمان‌یافته مقام معظم رهبری: ما رئیس‌جمهور آمریکا را مجرم می‌دانیم/ هدف آمریکا، بلعیدن ایران است رهبر معظم انقلاب: جمهوری اسلامی در مقابل افراد تخریب‌گر کوتاه نخواهد آمد قرمزپوشان فولاد هرمزگانی بر سکوی نخست لیگ برتر امیدهای کشور ایستادند افتخارآفرینی بانوان آلومینیوم المهدی در المپیاد ملی ورزش‌های کارگری کشور مسئله فاضلاب بندرعباس؛ تغییر جنس لوله راه‌حل نیست ۸۰ درصد نرخ سوخت کشتی ها و شناورهای تفریحی یارانه ای شد دادگستری هرمزگان برای اولین بار اسامی محکومان پرونده های قاچاق سوخت را اعلام کرد/ جای خالی نام های پالایشگاهی کشف شش میلیارد کالای قاچاق از یک دفتر پُستی در بندرعباس «راه تاریخی ادویه» هرمزگان در فهرست رویدادهای گردشگری کشور ثبت شد خسارت ۲۰ هزار میلیارد تومانی سیل اخیر به هرمزگان سیلاب پارسیان قربانی گرفت صدور رای قطعی ۲۰ پرونده قاچاق و جرایم مالی در هرمزگان تغییر زمین بازی فولاد؛ از تولید انبوه به رقابت فناورانه مسدود شدن چهار محور اصلی هرمزگان براثر بارندگی و سیلاب/ اعلام مسیرهای جایگزین جسد دختر قربانی سیل در رویدرِ هرمزگان پیدا شد سیلاب مشکلات در اولین دقایق بارندگی هرمزگان/ هشدارها فقط برای مردم بود حمله پلنگ به دام ها‌ی بخش رودخانه شهرستان رودانِ عضو شورای شهر: وعده های شهردار عملی نشد؛ وضعیت بندرعباس نابسامان است مشاهده آرشیو
تمامي حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به خبر هرمزگان است و استفاده از مطالب، با ذکر منبع بلامانع است.