امروز
گروه خبري : خبر برتر 2
تاريخ انتشار : 1404/04/01 - 18:44
كد :4923

سپاه: آمریکا و اسرائیل باید منتظر پاسخ پشیمان‌کننده باشند

خبر هرمزگان- سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با صدور پیامی ضمن محکومیت تجاوز غیرقانونی رژیم جنایتکار آمریکا به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای، تأکید کرد: متجاوزان به ایران، باید منتظر پاسخ‌هایی پشیمان‌کننده باشند.

4

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با صدور پیامی تهاجم غیر قانونی رژیم جنایتکار آمریکا به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای را محکوم کرد.

متن این پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

ملت شریف و قهرمان ایران!رژیم جنایت‌کار آمریکا بامداد امروز، در هماهنگی کامل با رژیم صهیونیستی، با حمله‌ای نظامی و غیرقانونی به مراکز صلح‌آمیز هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران، مرتکب جنایتی آشکار و بی‌سابقه شد که به‌روشنی ناقض منشور سازمان ملل، حقوق بین‌الملل، معاهده NPT و اصول بنیادین احترام به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی کشورهاست.

از نخستین لحظات عملیات صهیونیست‌ها، برای نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران آشکار بود که پشتیبانی و همراهی همه‌جانبه آمریکایی‌ها در طراحی و اجرای این تجاوز مؤثر بوده است و این اقدام، برای چندمین‌بار، ناتوانی جبهه متجاوز را در افزودن واقعی به معادلات میدانی اثبات کرد؛ آنان نه از قدرت ابتکار برخوردارند و نه توان فرار از پاسخ‌های سنگین را دارند.

تکرار حماقت‌های شکست‌خورده گذشته از سوی آمریکا، نشان از ناتوانی راهبردی و غفلت از واقعیت‌های میدانی منطقه دارد.

واشنگتن، به جای عبرت از ناکامی‌های مکرر، با حمله مستقیم به تأسیسات صلح‌آمیز، عملاً خود را در خط مقدم تجاوز قرار داد.به فضل الهی و با اشراف اطلاعاتی همه‌جانبه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، محل پرواز هواپیماهای شرکت‌کننده در این تجاوز شناسایی شده و تحت رصد قرار گرفته است.

همان‌گونه که بارها اعلام کرده ایم، تعداد، پراکندگی و وسعت پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه، نه نقطه قوت، که ضریب آسیب‌پذیری آنها را دوچندان کرده است.

قاطعانه یادآور می‌شویم فناوری بومی و صلح آمیز هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران، با هیچ حمله‌ای از میان نخواهد رفت؛ بلکه این حمله، اراده دانشمندان جوان و متعهد ایران را برای پیشرفت و توسعه، تقویت خواهد کرد.

ملت عظیم الشان ایران و جهانیان به روشنی آگاهند سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عرصه این جنگ تحمیلی ترکیبی و تمام‌عیار را به‌خوبی می‌شناسد و هرگز مرعوب هیاهوی ترامپ و باند تبهکار حاکم بر کاخ سفید و تل‌آویو نخواهد شد.

در پاسخ به این تجاوزگری ها و جنایات آفرینی ها، عملیات وعده صادق ۳ که تاکنون صهیونیست‌ها ۲۰ موج آن را تجربه کرده‌اند همچنان بطور دقیق، هدفمند و سهمگین علیه زیرساخت‌ها، مراکز راهبردی و منافع رژیم صهیونیستی ادامه خواهد یافت.

همچنین تجاوز امروز رژیم تروریستی امریکا جمهوری اسلامی ایران را در چارچوب حق مشروع دفاع از خود، به استفاده از گزینه‌هایی فراتر از درک و محاسبات متوهمانه جبهه متجاوز رهنمون ساخته است و متجاوزان به این سرزمین، باید منتظر پاسخ‌هایی پشیمان‌کننده باشند.

با اتکال به قدرت خدای قادر متعال، تحت تدابیر و فرامین فرمانده معظم کل قوا و حمایت ملت عظیم‌الشأن ایران، و همراهی جبهه مقاومت اسلامی و حق طلبان و آزادی‌خواهان جهان، در دفاع از عزت و امنیت ایران، قاطعانه ایستاده‌ایم.

و به فضل الهی شاهد پیروزی‌های تاریخ ساز برای ایران و ایرانی و بلکه امت اسلامی خواهیم بود.

وَمَا النَّصْرُ إِلَّا مِنْ عِندِ اللَّهِ الْعَزِيزِ الْحَكِيمِ

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی۱ تیر ۱۴۰۴

 
 

 
 با پیوستن به کانال جدید،همچنان با ما همراه باشید.
در کانال جدید می توانید اخبار، انتقادات و پیشنهادهای خود را برای شورای سردبیری خبرهرمزگان ارسال نمایید.
لینک پیوستن به کانال جدید خبر هرمزگان:
 
نظرات كاربران :
 
 
آخرین اخبار
هرمزگان همچنان رکورددار گرانی و‌ تورم در کشور متجاوز به یک دختر دانش آموز و زن متاهل در میناب به دار آویخته شد مدارس و دانشگاه‌های هشت شهرستان‌ هرمزگان مجازی شد ۸۵ دستگاه دیالیزِ جدید برای مراکز درمانی هرمزگان/ دردِ صف نصف شد ساعت کاری ادارات هرمزگان تغییر کرد/ تداوم تعطیلی پنجشنبه ها یک شرکت فولادی هرمزگان بزرگترین بدهکار ارز صادراتی ایران معرفی شد محرومیت زنان شرق هرمزگان از غربالگری سرطان سینه دادستان كشتارگاه دام شهرداری بندرعباس را به دلیل تهدید سلامت پلمب کرد شمار مبتلایان تب‌دنگی در هرمزگان به ۸۷ نفر رسید مهلت ۳ روزه برای جمع آوری شترهای سرگردان در بشاگرد ثبت جهانی روستای «سهیلی» جزیره قشم کامیون حمل گاز مایع با راننده ۱۴ ساله در جاده میناب توقیف شد ۶۷۰ تُن برنج و عدس احتکاری در بندرعباس کشف شد اعلام جرم دادستان علیه رئیس بانک کشاورزی شعبه بندرکلاهی تصادف آزرا با الاغ در جاده میناب قربانی گرفت اعلام خبر خوش استاندار با تاخیر بود یا تعجیل؟ آتش گرفتن ۴ خودرو در تصادف زنجیره‌ای جاده ایسین ـ بندرعباس بررسی قضایی قصور در موضوع پسماند بندرعباس آغاز شد/ ورود به قراردادهای شهرداری با پیمانکاران محکومیت سه شرکت بزرگ نفتی هرمزگان (پالایشگاهی) در قاچاق سوخت ۱۳ کارگر با گاز آمونیاک در بندرعباس مسموم شدند گلوگاهی برای ترافیک و حادثه/ نتیجه ایکس ری ۱۰۰ میلیاردی کجاست اعلام پایان خاموشی‌ها در هرمزگان بنویسید قشم، بخوانید قتلگاه دستور جدید بنادر و‌ دریانوردی؛ ممنوعیت سفر زیر ۱۸ ساله ها به جزایر بدون رضایت والدین تب دنگی در هرمزگان به مرحله خطرناک رسید/ تخمین حدود ۹۰ مبتلا فرهنگ و هنر هرمزگان یتیمی گرفتار میراث خواران بیت اللهی مدیر صندوق ذخیره فرهنگیان هرمزگان شد اعتراض عمومی به تحریم کارت سوخت هرمزگانی ها در کرمان/ دادگستری ورود کند درخشش کیوبر (مکعب‌باز) برتر هرمزگانی در مسابقات قهرمانی آزاد کشوری ۲۱ نهاد در حادثه انفجار بندر شهید رجایی مقصر شناخته شدند شمار مبتلایان تب‌دنگی در هرمزگان به ۲۶ نفر رسید توضیح یک‌ مسئول درباره واکسن‌های آنفلوانزای تاریخدار ولی بی مصرف در داروخانه های هرمزگان جشنواره‌ای انبه و یاسمین‌گل در میناب هشدار تب دنگی در هرمزگان؛ مشارکت عمومی، تنها راه مهار آئدس عالی پور رئیس کمیته بازی های فکری هرمزگان شد ماینرهای غیرمجاز، متهم ردیف دوم خاموشی‌های هرمزگان یار مهربان به کمک فرهنگیِ بیمار می آید عبور اعضای شورای شهر بندرعباس از تونل های مخفی گرد و غبار بی سابقه بندرعباس را فرا گرفت افزایش شمار مبتلایان به تب دنگی در هرمزگان به ۲۰ نفر پرونده قطع درختان کهور به دادگستری رفت لوله‌کشی هفت و نیم هزار متری سوخت قاچاق در سواحل میناب لو رفت قاچاقچیان در بندرعباس کتاب را به اسم بیسکویت جا زدند توصیه‌های پزشکی برای مقابله با موج گرما؛ از خانه خارج نشوید تصادف مرگبار در جاده بندرعباس/ ۵ نفر جان باختند صدای انفجار غرب بندرعباس فعالیت راهسازی است/ مردم نگران نباشند خلیج فارس و دریای عمان مواج می‌شود صرفه جویی های بی مصرف/ خبر درمانی خاموشی های هرمزگان را کم نکرد نوجوانان دونده هرمزگان دست پُر به خانه برگشتند افزایش ۱۰۰ درصدی قیمت نان در بندرعباس مشاهده آرشیو
  • پر بازدیدترین ها
  • پر بحث ترین ها
تمامي حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به خبر هرمزگان است و استفاده از مطالب، با ذکر منبع بلامانع است.